Volkswagen покаже в Лос-Анджелесі універсал з салоном в дусі Tesla / фото Volkswagen

Volkswagen опублікував дизайн-скетчі нового електричного універсалу з «зеленого» сімейства I. D. Концепт-кар, прем'єра якого відбудеться в кінці листопада на моторшоу в Лос-Анджелесі, отримає салон в стилі електрокарів компанії Tesla Motors.

Читайте такожНовий Volkswagen Golf представили офіційно: що в ньому цікавого (фото, відео)

Volkswagen ID Space Vizzion описують як «кросовер майбутнього», який поєднує в собі аеродинамічні характеристики автомобіля класу Gran Turismo з місткістю SUV, повідомляє Autonews.

Відео дня

Що стосується салону, то в ньому встановлять три ряди сидінь із шістьма окремими посадочними місцями. Крісла обтягнуті особливим матеріалом з яблучних відходів під назвою AppleSkin, який є «веганскою» альтернативою натуральній шкірі. Крім того, на зображеннях видно передню панель в стилі Tesla Model 3 з окремим великим тачскріном і маленькою цифровою панеллю приладів.

У Volkswagen заявили, що серійна версія такого автомобіля з'явиться в 2021 році. У його основу ляже модульна архітектура MEB, розроблена спеціально для електричних машин нового покоління. Без підзарядки батарей автомобіль зможе проїхати до 590 км (за світовим циклом WLTP). Німці розроблять три різні версії моделі, які будуть створені з урахуванням особливостей американського, китайського і європейського ринків.

На даний момент Volkswagen вже приступив до виробництва масового електричного хетчбека ID.3. Слідом за ним німці випустять кросовер, мінівен і, можливо, флагманський седан, який стане ідеологічним наступником моделі Phaeton. Крім того, не виключена поява електричного позашляховика. Всього до 2025 року Volkswagen планує запустити в серію понад 20 автомобілів з електричними силовими установками.