"Укрзалізниця" шукає нового керівника / фото УНІАН

Вартість послуг міжнародної компанії Boyden із забезпечення пошуку та відбору кандидатів на посаду голову "Укрзалізниці" становить 837,5 тисяч гривень.

Читайте також"Укрзалізниця" витратить 86 мільйонів гривень на консалтинг від Deutsche Bahn та інших компаній

Як сказано в повідомленні на електронному майданчику онлайн-торгів Prozzoro Zakupki.ua, відповідний договір між сторонами був підписаний 11 лютого.

Відео дня

Згідно з інформацією на сайті, термін надання послуг - до 31 грудня 2020 року.

Нагадаємо, Наглядова рада акціонерної компанії "Укрзалізниця" ухвалила рішення офіційно розпочати процес конкурсного відбору на посаду голови правління компанії і залучила міжнародну компанію з підбору управлінського персоналу Boyden для допомоги у виконанні цього завдання.

Як повідомляв УНІАН, 29 січня за рекомендацією наглядової ради "Укрзалізниці" Кабінет міністрів України припинив повноваження голови правління компанії Євгена Кравцова і призначив члена правління Желько Марчека виконуючим обов'язки голови правління до обрання нового голови компанії.

Звільнений Кравцов заявив, що отримає за достроковий розрив трудового контракту «чималу» компенсацію, оскільки формальних підстав для звільнення не було.

В кінці грудня 2019 року Кравцов заявив, що написав заяву про відхід з "Укрзалізниці" для роботи у державному секторі.

Кравцов очолив "Укрзалізницю" в січні 2019 року, термін його контракту повинен був закінчитися в 2021 році.