Volkswagen представив Caddy нового покоління / фото Volkswagen

Volkswagen представив сімейство комерційних автомобілів Caddy п'ятого покоління. Модель переїхала на нову модульну платформу, отримала додаткові модифікації, а також обзавелася сучасними допоміжними системами.

Читайте такожVolkswagen представивши маленький кросовер (фото)

Новий Volkswagen Caddy, побудований на масштабованому шасі MQB, буде доступний у вигляді семимісного пасажирського автомобіля, розвізного фургона, а також у версії з подовженою колісною базою Cargo Maxi з простором під дві палети європейського стандарту. Автомобіль став довшим і ширшим за свого попередника на 93 і 62 мм відповідно. Коефіцієнт аеродинамічного опору зменшився з 0,33 до 0,30, пише Autonews.

Відео дня

Вперше автомобіль буде доступний з повністю цифровою фірмовою приладовою панеллю Digital Cockpit, а також інформаційно-розважальним комплексом з сенсорними дисплеями діагоналлю від 6,5 до 10 дюймів. Традиційний механічний важіль замінили електронним стоянковим гальмом.

У розпорядженні водія буде 19 різних електронних «помічників», в тому числі адаптивний круїз-контроль, система дотримання рядності руху і функція контролю «сліпих» зон.

У лінійку двигунів увійшли дволітрові дизельні мотори потужністю 75, 100 і 120 кінських сил. Крім того, доступна 1,5-літрова бензинова 115-сильна наддувна «четвірка», а також агрегат з приводним нагнітачем, що працює на природному газі. Трансмісії — шестиступінчаста «механіка» або семідіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

Volkswagen почне приймати замовлення на новий Caddy у жовтні 2020 року, а продажі стартують на початку наступного року. Ціни і комплектації оголосять пізніше.