Два тижні в Україні не будуть ходити потяги / Фото УНІАН

Сьогодні поїзди "Укрзалізниці" будуть відправлятися рейси з максимальною кількістю вагонів, щоб якомога більше людей могли повернутися додому.

Про це повідомили в прес-службі компанії, пише УП.

"Укрзалізниця фіксує збільшення продажів квитків на поїзди, які сьогодні відправляють у рейс. Ми розуміємо, наскільки важливо пасажирам дістатися додому. Тому сьогодні поїзди відправлятимуться з максимальною кількістю вагонів", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Також у прес-службі повідомили, що з 12:00 18 березня всі залізничні вокзали будуть закриті для відвідувачів, будуть працювати тільки залізничні каси на повернення квитків. На вокзали будуть запускатися одночасно групи людей – не більше 10 осіб.

Читайте такожНавантажена обстановка і закритий "МакДональдс": що зараз відбувається біля головного залізничного вокзалу Києва (фото)

17 березня для зменшення черг до залізничних кас "Укрзалізниця" обіцяє відкрити їх максимальна кількість на всіх вокзалах країни.

Як повідомляв УНІАН, з 17 березня УЗ припинила міжнародні пасажирські залізничні перевезення до завершення періоду карантину, а також повідомила про припинення руху приміських поїздів через держкордон.

Пасажири в період з 11 по 15 березня повернули 303 тис. залізничних квитків на загальну суму 86,6 млн грн у зв'язку з введенням карантину і скасуванням багатьох залізничних рейсів.

З 18 березня поїзди призупинять рух всередині України.