УЗ з 18 березня припиняє внутрішнє пасажирське сполучення / фото УНІАН

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" у рамках виконання урядової постанови, спрямованої на запобігання розповсюдженню на території України коронавірусу COVID-19, повідомила про тимчасове припинення з 18 березня перевезень пасажирів залізничним транспортом у всіх видах внутрішнього сполучення (приміському, міському, регіональному і далекому).

Читайте такожУряд закрив пасажирське сполучення між містами та припинив роботу метро

Як повідомили в прес-службі компанії, всі потяги виконають останні рейси згідно з графіком 17 березня.

Відео дня

"Компанія компенсує пасажирам повну вартість проїзних документів на всі скасовані через введення карантину рейси - без стягування додаткових зборів. Для зручності пасажирів і щоб уникнути концентрації людей біля кас, "Укрзалізниця" продовжила термін повернення квитків до одного місяця від дати запланованого відправлення поїзда, який скасовано", - сказано в повідомленні.

Також у прес-службі нагадали, що придбані через інтернет залізничні квитки можна повернути через онлайн-сервіси.

"Вантажні залізничні перевезення тривають", - додали в компанії.

Як повідомляв УНІАН, з 17 березня «Укрзалізниця» припинила міжнародні пасажирські залізничні перевезення до завершення періоду карантину, а також повідомила про припинення руху приміських поїздів через держкордон.

Пасажири в період з 11 по 15 березня повернули 303 тис. залізничних квитків на загальну суму 86,6 млн грн у зв'язку з введенням карантину і скасуванням багатьох залізничних рейсів.