Люди голинами чекають на можливість потрапити в салон трнаспорту / фото facebook.com/MunicipalnaVarta

Відсьогодні у Києві громадський транспорт перевозить виключно тих пасажирів, які їдуть на роботу на підприємства, що забезпечують критично важливі сфери життя міста і країни.

Читайте такожДля більшості киян закриють громадський транспорт: хто зможе користуватися спецмаршрутами

Пасажирам необхідно мати спеціальний квиток, який вони повинні отримати в установі, на підприємстві чи в організації, де працюють. У КМДА відзначають, що їздити в транспорті можна лише за наявності спеціального квитка для проїзду в міському транспорті, посвідчення особи, а також за наявності засобу індивідуального захисту – медичної маски.

Відео дня

Дотримання карантинних правил контролюють співробітники Нацполіції та представники Муніципальної варти. З громадянами проводять бесіди щодо цих правил, але не всі пасажири мають спецквитки, що провокує конфлікти. Однак навіть їхня наявність не гарантує безпроблемність потрапляння на робоче місце.

Такі обмеження, як свідчать дані в соцмережах, спричинили серйозні транспортні проблеми – люди на зупинках просто проводжають поглядом транспорт, який навіть не зупиняється через лімітовану кількість пасажирів – до 10 осіб. Люди годинами чекають на можливість потрапити в салон транспорту.

Відео: Букви

Читайте також: