Володимир Козак

Міністр інфраструктури України Володимир Козак, який раніше очолював Державну адміністрацію залізничного транспорту «Укрзалізниця», жодним чином не підтверджував факти зловживань на «Укрзалізниці».

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Мінінфраструктури, коментуючи вчорашній брифінг міністра.

"Його (міністра - УНІАН) відповідь на запитання журналістів стосувався виключно відкритості та прозорості діяльності міністерства і всіх підвідомчих йому підприємств та організацій, у тому числі - в питаннях співпраці з правоохоронними органами з метою запобігання порушень і зловживань", - повідомила прес-служба.

Відео дня

Також прес-служба уточнила, що під час брифінгу Козак, відповідаючи на запитання журналістів, сказав, що «у нас дуже професійні правоохоронні органи». «Вони розберуться у всіх питаннях, а винуватці будуть притягнуті до відповідальності. Зі свого боку я не стану на захист жодного винуватця, який буде викритий правоохоронними органами. Тому я сприятиму правоохоронним органам, щоб викрити недоліки, викрити справжніх винуватців і передати їх до суду», - цитує прес-служба слова міністра.

У четвер деякі ЗМІ повідомили, що міністр інфраструктури і екс-гендиректор «Укрзалізниці» Володимир Козак визнав масштабні розкрадання коштів на залізниці.