фото REUTERS

Американський авіаційний гігант Boeing припиняє підтримку російських авіакомпаній в Москві через вторгнення Росії в Україну.

Про це повідомляє NDTV. "Ми призупинили основні операції в Москві та тимчасово закрили наш офіс у Києві", - цитує NDTV слова представника компанії Boeing.

Зазначається, що оскільки конфлікт триває, компанія зосереджена на забезпеченні безпеки наших товаришів по команді в регіоні.

Відео дня

У компанії додали, що призупиняється надання запчастин, технічного обслуговування та технічної підтримки для російських авіакомпаній.

Також французький Airbus припинив відправку запчастин до Росії та підтримку російських авіакомпаній. При цьому в компанії вирішують, чи зможе її московський інженерний центр продовжувати надавати послуги місцевим клієнтам в умовах західних санкцій.

Інженерний центр Airbus у Росії був створений у 2003 році в рамках спільного підприємства Airbus, Systema Invest та групи Kaskol. У ньому працюють 200 російських інженерів.

Як повідомляв УНІАН, 1 березня данська судноплавна компанія Maersk вирішила зупинити всі контейнерні перевезення до Росії та з неї.

Вас також можуть зацікавити новини: