Рейси з Сеула до Європи будуть перенаправлені через Китай, Казахстан та Туреччину / фото depositphotos.com

Korean Air призупинить всі пасажирські та вантажні перевезення до Москви та Владивостока і назад до кінця квітня. Компанія посилається на "операційні проблеми та проблеми безпеки".

Про це пише CNN.

Вантажні рейси з проміжною посадкою в Москві включені в призупинення.

Відео дня

Korean Air заявила, що також змінює маршрут своїх рейсів, щоб уникнути повітряного простору Росії, посилаючись на "операційні проблеми та проблеми безпеки".

Рейси з Сеула в Європу будуть перенаправлені через Китай, Казахстан і Туреччину, що збільшить час польоту на 2 години 45 хвилин.

Рейси зі східних районів Північної Америки до Сеулу також будуть перенаправлені через Аляску та Тихий океан, що додасть до деяких рейсів близько двох годин.

Korean Air:

Korean Air - національна та найбільша авіакомпанія Південної Кореї, один із чотирьох авіаперевізників-засновників глобального авіаційного альянсу пасажирських перевезень SkyTeam.

Війна проти України:

  • 24 лютого 2022 року РФ вторглася в незалежну Україну. Почалися обстріли та бомбардування українських міст. Масово гине мирне населення України.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні.
  • Станом на 9 березня ООН зафіксувало 1506 випадків загибелі або поранення цивільних осіб в Україні: 549 загиблих і 957 поранених.
  • Станом на 11 березня 2022 року За підрахунками ООН Україну залишили 2,5 мільйона біженців.
  • 13 березня, в Ірпені Київської області російські окупанти розстріляли кореспондента New York Times, ще один журналіст поранений.
  • Станом на 13 березня Росія через санкції втратила доступ до половини своїх золотовалютних резервів.