Під Запоріжжям нова дорога "вбилась" ще до кінця сезону / Facebook

В Запорізькій області дорожнє покриття на щойно відремонтованій ділянці дороги в напрямку Бердянська покрилось хвилями та тріщинами. Від завершення робіт не минуло навіть місяця.

Читайте такожНа Чернігівщині священик за 10 кілометрів возить дітей до школи мотоблоком (фото, відео)

Фото дороги виклала у Facebook мешканка міста Пологи Ангелина Устименко.

Відео дня

«Велике розчарування від "Великого будівництва"  Всі ми раділи відновленню дороги в напрямку «на море»,  але мабуть таки даремно, не витримає вона до нового сезону», - зазначила вона.

За її словами, на дорозі ще навіть не усюди нанесли дорожню розмітку, але асфальт вже «тікає».

Ремонт дороги здійснювався у червні-серпні цього року, в рамках проекту «Велике будівництво». Замовником робіт виступило ДП «Місцеві дороги запорізької області», підрядником – ТОВ «Бердянськбудтрест».

Facebook

«Велике будівництво» в Україні

  • З 1 березня цього року в Україні стартував проект "Велике будівництво", який передбачає не тільки масштабне дорожнє будівництво, але і будівництво соціальної інфраструктури країни.
  • Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявляв, що Україна в цьому році направить на дорожнє будівництво понад 100 мільярдів гривень, що є безпрецедентно великою сумою.
  • Влада планує цього року відновити рекордну за часи незалежності України кількість доріг – понад шість тисяч кілометрів. Зокрема, більше, ніж чотири тисячі державного значення та дві з половиною тисячі місцевого значення.