На київських дорогах місцями утворилися затори / фото УНІАН

У Києві на низці магістралей у вівторок вранці утворилися затори. Їх причиною стали ДТП, ремонтні роботи на дорогах і традиційна для ранку і початку робочого тижня велика кількість автотранспорту.

Про це свідчать дані сервісу Google Maps.

Найбільш складна ситуація, як завжди, на мостах через Дніпро в напрямку центру міста. На Північному мосту сталося одразу дві ДТП, а на розв'язці в районі проспекту Героїв Сталінграда ведуться дорожні роботи - там частково обмежено рух. Міст Метро зупинився до станції метро "Лісова", ситуація також ускладнена на розв'язках біля "Лівобережної", "Чернігівської" і "Дарниці". Велика тягучка утворилася на бульварі Перова. Міст Патона також заблокований транспортом, на під'їздах до нього затор на проспекті Соборності. Перед Дарницьким мостом зупинилося однойменне шосе - там сталася аварія. Рух Південним мостом зараз найактивніший, втім, до виїзду на нього потрібно вистояти затор на проспекті Бажана, який тягнеться до "Позняків".

Відео дня
Складна ситуація склалася на мостах / Google Maps

У центральній частині Києва традиційно складно проїхати на ділянках проспекту Перемоги, бульвару Шевченка, вулиці Набережно-Хрещатицької, Довженка, Теліги, проспекті Лобановського і багатьох інших.

У центрі міста затор на проспекті Перемоги / Google Maps

Як повідомляв УНІАН, раніше столична влада заявила, що Київ знаходиться все ближче до повернення жорсткого карантину.