Yuko

Запорізький завод ТОВ "СП Юкойл", відомий мастильними матеріалами під брендом YUKO, отримав престижну нагороду. У підсумках Національного рейтингу" Вибір Країни "СП Юкойл" був названий "Кращим виробником моторного масла в Україні" за підсумками 2020 року.

Це не перше підтвердження високої якості моторних олив YUKO - воно не тільки відзначено високими нагородами в Україні, а й підтверджено допусками лідерів світового автопрому, серед яких – Mercedes-Benz, VOLVO, MAN і багато інших. На даний момент мастильні матеріали YUKO продаються більш ніж в 70 країнах світу. Продукцію ТОВ "СП Юкойл" вибирають власники автомобілів, виробництва з промисловим обладнанням, агро- та інші бізнеси з різними видами техніки.

"Премія "Вибір Країни-2020" – результат наполегливої праці всієї нашої команди за більш ніж 30 років діяльності. Отримання цього почесного звання вказує на те, що продукція YUKO користується великим попитом в Україні і не тільки", - прокоментував нагороду Михайло Гришин, начальник відділу технічної підтримки клієнтів ТОВ «СП Юкойл».

Відео дня
Михайло Гришин, начальник відділу технічної підтримки клієнтів ТОВ «СП Юкойл»

Він зазначив, що завод використовує найсучасніші технології, сировину і присадки всесвітньо відомих виробників, а також проводить найсуворіший контроль на всіх етапах виробництва.

"Все для того, щоб запропонувати моторні оливи найкращої якості вітчизняним та іноземним підприємствам в різних секторах економіки, а також автовласникам по всьому світу. "Вибір країни" надихає нас докладати ще більше зусиль для створення нових продуктів і розвитку нашої компанії", – резюмував Михайло Гришин.

Керівник експертної комісії "Вибір Країни" Ілля Славгородський

Керівник експертної комісії " Вибір Країни "Ілля Славгородський, коментуючи підсумки, пояснив, чому переможцем став ТОВ"СП Юкойл".

"Мета премії - сприяти подальшому розвитку компаній-переможців. Отримання нагороди - це результат пильного вивчення діяльності компанії і настроїв споживачів", – сказав Славгородський.

Він також зазначив, що при створенні Національного рейтингу "Вибір Країни" спирався на міжнародний досвід.

"Вивчивши роботу 20 рейтингових агентств, розглянувши 9 методик дослідження ринку, провівши опитування фокус-груп зі 100 компаній, які ставали лідерами ринку, ми взяли найкраще, врахували національну специфіку і створили премію, яка не просто відзначає досягнення, а й допомагає ще вище піднімати планку. Ми пишаємося українськими виробниками, які досягають лідерства не тільки на території України, а й за її межами", - додав експерт.

Довідка

  • Премія "Вибір Країни" заснована в 2014 році, щорічно відзначає кращі компанії в більш ніж 150 номінаціях. Є членом Торгово-промислової палати, що гарантує чесність і прозорість рейтингу.
  • Національний рейтинг "Вибір Країни" визначає лідерів ринку за офіційними даними органів статистики України. Нагороду отримує тільки одна компанія в певному виді діяльності. Претендентів оцінюють за фінансовими показниками та реальною позицією на ринку, враховуючи міжнародний досвід рейтингування.
  • Компанія "Юкойл" - український виробник моторних масел, мастильних матеріалів, сервісних продуктів. Надсучасний завод ТОВ "СП Юкойл" знаходиться в Запоріжжі. На підприємстві дотримуються жорстких вимог екологічної безпеки, суворо контролюють якість масел на всіх етапах виробництва. Моторні масла під брендом Yuko експортуються в більш ніж 80 країн по всьому світу.