Ілюстрація REUTERS

Запорізький автомобільний завод отримав від АТ АвтоВАЗ машинокомплекти для складання автомобілів Lada Largus.

Кузова відправляють без переднього та заднього бамперів, без фар і задніх ліхтарів. Також відсутнє рульове колесо. Ці комплектуючі відвантажуються окремо, повідомляє група Avtowaz News.

Читайте такожЗАЗ виставив на продаж своє майно

Відео дня

Крім того, наприкінці червня для дослідної збірки були відправлені два кузова Granta, не виключені поставки машинокомплектів і для інших моделей Lada.

ЗАЗ почав проходити процес аудиту можливостей автомобільного виробництва в березні 2020 року. Його проводять потенційні партнери компанії, одним з яких є АвтоВАЗ.

«Підприємство все ще перебуває в процесі аудиту виробничих можливостей від групи Renault», — заявив прес-секретар компанії "Укравто" Дмитро Скляренко.

Довідка УНІАН. Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ, Запоріжжя) - найбільше автомобілебудівне підприємство України з повномасштабним виробництвом автомобілів, комплектуючих, штампуванням, зварюванням, фарбуванням, складанням. Підприємство входить в корпорацію "УкрАВТО".

Корпорація УкрАВТО є генеральним імпортером та офіційним дилером понад 20 автомобільних брендів, що володіє повним циклом власного виробництва. Корпорація є власником контрольного пакету акцій ЗАТ "ЗАЗ". У структуру корпорації входить понад 400 автосервісних підприємств у всіх областях України.

5 травня 2019 року Запорізький автомобілебудівний завод виставив на продаж своє майно, стартова ціна — близько 420 млн грн.