Зеленський пояснив, чому різко відповів журналісту / фото УНІАН

Шоумен і продюсер Володимир Зеленський спростував звинувачення журналістів у тому, що він і його колеги нібито продовжують вести бізнес в Росії.

Відеозвернення він розмістив в одній з соцмереж.

"Ні я, ні "Студія Квартал-95", ніхто з нашого колективу, ми не працюємо в Росії після того, що Росія зробила з Україною. Ми туди не їздимо, я там не виступаю. Більш того, на мене там відкрито кримінальну справу в силу того, що я і "Квартал-95" допомагали нашій армії фінансово", - заявив Володимир Зеленський.

Також артист пояснив наявність кіпрської компанії Green Family Ltd, яка оформлена на того ж засновника, що і "Квартал-95".

"Ми торгуємо з 21 країною за кордоном, з усіма країнами СНД. Ми торгуємо інтелектуальними правами, нашими форматами, ідеями, сценаріями, і ці гроші, і гроші від роялті, від продажу прав, надходять на різні західні компанії. Звідти ці гроші повертаються в Україну. І тут ми їх витрачаємо на наших співробітників, на наш контент. Ми працюємо тільки в нашій країні і будемо працювати тільки в Україні", - заявив шоумен.

У відеозверненні Зеленський прокоментував свою різку манеру розмови з журналістом, який підійшов до нього за коментарем.

"Я хочу пояснити ситуацію, пов'язану з журналістами програми "Схеми". На мене різко вискочили – я різко відреагував. Хлопці, наступного разу не ховайтеся, приходьте, я відповім на всі питання. Перепрошую, про всяк випадок", - заявив Зеленський.