У МВС дали поради українцям напередодні виборів / фото УНІАН

Ніхто з тих, хто задумав здійснити масштабний підкуп людей в ході передвиборної президентської гонки не залишиться безкарним, а всі такі спроби будуть жорстко припинятися.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook нардеп Антон Геращенко, цитуючи главу МВС Арсена Авакова.

Читайте такожЧерез порушення агітації вже є кримінальне провадження і 30 адмінпротоколів - Аваков

Відео дня

"Якщо Вам погрожують звільненням з роботи, якщо Ви відмовитеся агітувати за кандидата в президенти, або обіцяли заплатити Вам за те, щоб Ви проголосували на виборах - це злочин! МВС, поліція не може боротися поодинці зі злочинами проти права на свободу вибору. Їй потрібна масова підтримка і позиція політиків і громадян, які розуміють, що в України немає майбутнього, якщо ми не зупинимо вакханалію підкупу та інших порушень на виборах.

2019 рік повинен стати тим рубежом, на якому будуть зупинені кандидати в президенти, які ставлять перед собою мету перемагати шляхом погроз, тиску чи підкупу", - зазначив політик.

"Тому, якщо Ви виборець і Громадянин, член виборчої комісії, спостерігач, довірена особа кандидата в президенти і Вам стали відомі факти погроз або підкупу - негайно повідомте про це на «гарячу лінію» робочої групи МВС по боротьбі з порушеннями на виборах.

Телефон: 044-254-97-56 (з 8-00 до 20-00, з 1 березня по 23 квітня – цілодобово)

Адреса: redactor@police.gov.ua

У цій групі задіяні штатні працівники міністерства, роботу яких координують радники міністра", - написав нардеп.