Ілюстрація REUTERS

Станом на 20.00 відкрито 31 кримінальне провадження та складено 18 адміністративних протоколів у зв'язку з порушеннями під час виборів президента України.

Читайте такожТимошенко назвала себе другою, дані екзит-полів не визнає

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

Відео дня

За його словами, станом на 20.00 до правоохоронних органів надійшло 1927 заяв та повідомлень щодо ймовірних правопорушень, пов’язаних з виборчим процесом.

Найбільше заяв та повідомлень щодо ймовірних правопорушень, пов’язаних з виборчим процесом, зафіксували в Києві (238), Дніпропетровській (282), Одеській (179), Донецькій (182) і Харківській (176) областях. 

«Потужних і резонансних подій не відбулося», - сказав Яровий, а також додав, що поліція продовжує працювати в посиленому режимі.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв додав, що серед заяв про правопорушення 122 пов’язані з незаконною агітацією, 112 – з фотографуванням бюлетенів, 43 – з ймовірним підкупом виборця, 32 – з пошкодженням бюлетенів, 18 – із непідтвердженими заявами про замінування виборчих дільниць, 11 – зі спробами винести бюлетені за межі дільниці.