До НСК "Олімпійський" ще не надходило офіційних заявок на дебати / liverpoolfc.com

НСК «Олімпійський» не отримував заявок на проведення дебатів між кандидатами в президенти на полі стадіону.

Про це повідомляє прес-служба спорткомплексу.

«До державного підприємства НСК «Олімпійський» не надходило жодних офіційних заявок, чи проектів угод на проведення дебатів між кандидатами в президенти України», - заявили у прес-службі.

Відео дня

Читайте такожДе купувати квитки?: у мережі відреагували на пропозицію Зеленського про дебати на "Олімпійському"

У НСК нагадали, що пропозиція Зеленського провести такі дебати на стадіоні НСК «Олімпійський» в Києві - є його власною ініціативою.

«Вона не обговорювалася з керівництвом держпідприємства та не узгоджувалася з графіком проведення заходів на стадіоні. В разі надходження відповідних пропозицій адміністрація НСК «Олімпійський» буде розглядати їх в робочому порядку. Принагідно заявляємо, що НСК «Олімпійський» є аполітичним державним підприємством та не бере жодної участі у виборчій кампанії будь-кого з кандидатів у президенти України», - наголосили у прес-службі.

Читайте такожВ БПП відповіли, чи погодиться Порошенко на дебати на "Олімпійському"

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський покликав чинного президента України Петра Порошенка на дебати на стадіоні «Олімпійський» в Києві.

Як повідомляв УНІАН, 1 квітня Національна громадська телерадіокомпанія України запросила переможців першого туру виборів президента для участі у теледебатах.