У РФ висвітлювати українські дебати планує канал "Росія 24" / фото УНІАН

Російські телеканали покажуть дебати між кандидатами у президенти України Володимиром Зеленським та Петром Порошенком, які відбудуться 19 квітня.

Зокрема, висвітлювати дебати планує канал "Росія 24", повідомило "Інтерфаксу" джерело, знайоме з ситуацією.

Читайте такожДебати на "Олімпійському": прихильників різних кандидатів розмістять в окремих секторах - МВС

Відео дня

Телеканал Russia Today буде вести трансляцію дебатів на сайті RT Russia, повідомила агентству головний редактор каналу Маргарита Симоньян. За її словами, дебати покаже також відеоагентство Ruptly (входить до складу RT). Симоньян уточнила, що трансляція буде йти з російським перекладом.

Виконавчий продюсер "Дождя" Світлана Гуляєва повідомила, що "на телеканалі в п'ятницю буде великий спецефір і пряма трансляція дебатів з перекладом".

Питання про те, чи будуть в Кремлі дивитися дебати між кандидатами в президенти України, поставили у четвер журналісти прес-секретарю президента РФ Дмитру Пєскову. Той не зміг сказати, чи буде їх дивитися Володимир Путін, але зізнався, що сам збирається це зробити, і хоче з'ясувати, де можна їх подивитися.

Дебати між кандидатами у президенти України Володимиром Зеленським і Петром Порошенком, які вийшли в другий тур виборів, призначено на 19 квітня на 19:00 на стадіоні "Олімпійський" в Києві. Очікується понад 60 тисяч глядачів.

Раніше УНІАН повідомляв, що менш ніж за дві доби реалізували всі квитки на дебати між Порошенком і Зеленським.