Дебати розпочнуться о 19.00 / Facebook Ольга Атаманова

Щодо сигналу для трансляції дебатів кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського до Суспільного вже звернулися 40 українських телеканалів та 9 закордонних.

Про це повідомила Громадському прес-секретарка Суспільного Вікторія Сидоренко.

За її словами, серед іноземних є інформагентство, яке також поширює іншим іноземним ЗМІ, тому точну кількість іноземних ЗМІ, які взяли сигнал наразі визначити важко.

Відео дня

Читайте такожЗ'явився розклад трансляції дебатів Порошенка та Зеленського

Раніше глава Суспільного казав, що дебати з НСК «Олімпійський» транслюватимуть понад 20 закордонних каналів.

За результатами першого етапу президентських виборів, у другому турі змагатимуться шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко. Перший лідирував з різницею у 14.29%. Другий тур виборів президента України відбудеться 21 квітня.

Сьогодні, 19 квітня, на стадіоні "Олімпійський" відбудуться передвиборчі дебати кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського. 

Їх проведення передбачено виборчим законодавством. Згідно з законом, дебати мають відбутися в останню п'ятницю перед днем виборів. 

Напередодні стало відомо, що Петро Порошенко погодився на умови Володимира Зеленського взяти участь в дебатах на стадіоні о 19:00. 

Дивитися дебати онлайн Порошенка і Зеленського можна буде на сайті УНІАН.