Експерти відзначили емоційний характер дебатів \ УНІАН

На НСК "Олімпійський" відбулися дебати між кандидатами в президенти Петром Порошенком і Володимиром Зеленським.

Читайте такожДебати Порошенка та Зеленського: про що говорили кандидати у президенти (фото, відео)

Експерти висловили свою думку з приводу того, як вони пройшли. Зокрема, Олександр Солонтай зазначив, що добре що кандидати потисли руки одне одному на початку дебатів, бо в кінці це було б зробити важко. Він відзначив два позитивних моменти - перший з них - все відбувалося спокійно, і другий - це те, що кандидати виступили на одній сцені. "Цим вони показали що Україна не розділена", - вважає експерт. Він додав, що вважає це імпровізацією, але добре, що вона відбулася.

Володимр Фесенко у свою чергу зазначив, що, можливо, на рахунок сцени це була заготовка команди Порошенка. "Взагалі у команди Порошенка заготовок було більше", - сказав Фесенко, згадавши про прапори і військових. "Взагалі нервові були дебати. Звинувачення були гострі", - сказав політолог. При цьому він зазначив, що Зеленський спочатку був спокійний, на відміну від Порошенка, але в ході дебатів теж почав нервувати, "але вдалося утриматися від викидів агресії". "Перший млинець більш менш вдався", - зазначив Фесенко.

Психолог Катерина Гольцберг сказала, що кожен з кандидатів грав на полі іншого, Порошенко взяв більш емоційне поле Зеленського, а Зеленський взяв поле Порошенка і в дебатах використовував факти.