Президент України Володимир Зеленський опублікував відео, на ньому він за кермом авто звертається до українців.

Ролик з'явився на сторінці глави держави у Facebook. На ньому видно, що Зеленський їде за кермом електромобіля Tesla.

Відео дня

Читайте такожЗ'явився свіжий рейтинг політсил: "Голос" випереджає "Європейську солідарність" та "Батьківщину"

У своєму зверненні він закликає українців бути уважними на виборах до Верховної Ради й не голосувати "за аферистів". 

"Що стосується парламентських перегонів, то політична партія, до якої я дуже добре ставлюся, я думаю, всіх переможе і ми тоді зможемо зробити нормальний парламент і уряд професіоналів", - зазначив Зеленський.

Але зараз, за ​​словами президента, є багато аферистів і шахраїв, які відкривають різного роду товариства і підприємства з назвою партії, яку він не може назвати.

"Я не можу називати цю партію, тому, що це вже буде агітація. Я просто особисто звертаюся до людей, які будуть голосувати за мажоритарників: подивіться..., має бути саме зазначено (в бюлетені - Ред.): "Політична партія", а потім назва партії", - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, у найближчу неділю, 21 липня 2019 року, в Україні відбудуться дострокові вибори до Верховної Ради. Українці обиратимуть новий парламент за змішаною системою – частина нардепів пройдуть за партійними списками, а частина – як мажоритарники за своїми виборчими округами.

УНІАН розповів, як дізнатися виборчу дільницю, на якій вам потрібно буде проголосувати, а також де знайти список кандидатів в депутати-мажоритарники, які йдуть на вибори за вашим виборчим округом.