Олександр Дубінський та Ольга Василевська-Смаглюк / Скріншот

На позачергових парламентських виборах в округах №№ 94 та 96 у Київській області перемагають кандидати від партії «Слуга народу» Олександр Дубінський та Ольга Василевська-Смаглюк.

За даними екзит-полу, проведеного на замовлення програми ТСН на телеканалі "1+1", за Дубінського проголосували 40% виборців, за самовисуванця Ігоря Кононенка - 9%, за кандидата від ВО «Батьківщина» Ларису Ільєнко - 9,4%, за самовисуванця Сергія Дронова - 7,7%.

Читайте такожПартія "Слуга народу" представила кандидатів у народні депутати в одномандатних округах Київської області

Відео дня

За Василевську-Смаглюк проголосували 42,3% виборців, за кандидата від ВО «Батьківщина» Романа Буковського - 11,2%, за кандидата від «Європейської солідарності» Людмилу Войналович - 10%, за самовисуванця Ярослава Москаленка - 9,7%.

Опитування виборців проведено на 300 виборчих дільницях (по 20 в кожному окрузі) у Києві та області. Метод: особисте інтерв’ю на виході з виборчих дільниць (екзит-пол).

Теоретична статистична похибка вибірки для кожного округу — не більше 3,1%, але з врахуванням дизайн-ефекту та досвіду попередніх екзит-полів, який враховує і систематичні похибки (як-от неохоплення спеціальних дільниць), Кантар TNS та Info Sapiens припускають, що похибка не перевищить 5% для кожного округу.