Ізраїльська Компанія «Ніцан Інбар» проведе консультації зі своїми бізнес-партнерами та фінансовими установами, щоб визначити  проект, який зможе реалізувати в транспортній галузі України до ЧЄ-2012.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства транспорту та зв’язку України, відповідної домовленості було досягнуто під час зустрічі міністра Йосипа ВІНСЬКОГО з  представниками компанії у Києві.

Й.ВІНСЬКИЙ, зокрема, презентував представникам «Ніцан Інбар» пріоритетні проекти з розвитку транспортної інфраструктури, які планується реалізувати в Україні до Євро-2012. Серед них – будівництво кільцевої дороги навколо Києва, доріг Одеса-Рені та Харків-Щербаківка, будівництво нових пасажирських терміналів в аеропорту «Львів» та «Бориспіль», нових аеропортів – пасажирського в с.Велика Бугаївка і вантажного в Білій Церкві, швидкісне пасажирське сполучення Київ-(Дарниця)-Бориспіль. Крім цього, за його словами, Мінтрансзв’язку має намір реалізувати низку проектів щодо розвитку інфраструктури морських портів.

Відео дня

Зі свого боку, представники «Ніцан Інбар» презентували досвід роботи компанії, її можливості та потужності і наголосили на великому потенціалі участі в інфраструктурних проектах світу щодо розбудови залізничної та дорожньої інфраструктури, а також інфраструктури аеропортів на умовах В.О.Т. (будівництво-експлуатація-передача), концесії та державно-приватного партнерства.

Сторони домовились провести консультації на експертному рівні після того, як компанія «Ніцан Інбар» визначиться з конкретним проектом, який зможе реалізувати в Україні.