Кубок Ліги чемпіонів УЄФА покажуть в АфриціАфриканські любителі футболу отримають шанс на власні очі побачити знаменитий кубок Ліги чемпіонів УЄФА, який найближчим часом  відправиться в турне по континенту, повідомляє uefa.com.

Трофей найпрестижнішого клубного турніру в Європі з 26 лютого по 19 квітня відвідає Нігерію, Алжир, Єгипет і ПАР. Супроводжувати його будуть відомі футболісти, що мають безпосереднє відношення до більш ніж п`ятидесятирічної історії турніру.

"Ми раді привезти цей трофей до Африки разом з компанією Heineken, щоб африканські любителі футболу могли залучитися до кубка, за який бореться так багато їх співвітчизників. Трофі-тур з Heineken - це, свого роду, можливість віддячити нашим африканським уболівальникам", - відзначив маркетинговий директор УЄФА Філіпп Ле Флош.

Відео дня

У минулому сезоні трофі-тур Heineken пройшов у бразильських містах Сан-Паулу і Ріо-де-Жайнейро, столиці Аргентини Буенос-Айресі, чилійському Сантьяго та мексиканських Мехіко і Монтерреє. Трофей побачили більш ніж 51,5 тис. уболівальників, а 247 мільйонів споглядали його по телебаченню.