З метою інформування громадськості про хід робіт з реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський" до Євро-2012 завтра, 4 червня, відбудеться черговий "День відкритих дверей".

Як повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства у справах сім`ї, молоді та спорту, початок заходу о 14.30

До участі також запрошені члени тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з перевірки дотримання законодавства при проведенні реконструкції НСК.

Відео дня

В плані заходу - огляд ділянки будівництва, оперативний розгляд ходу робіт з реконструкції спорткомплексу за участю міністра Юрія ПАВЛЕНКА та президента АТ ХК "Київміськбуд" Петра ШИЛЮКА. Під час огляду у представників ЗМІ та громадськості буде можливість поспілкуватися зі спеціалістами Мінспорту, інженерно-технічними працівниками, архітекторами та робітниками.

Після цього, в штабі будівництва на Черепановій горі заланована презентація стадії "Проект" - "Реконструкція існуючих та будівництво нових об`єктів НСК "Олімпійський" представником генпроектувальника, менеджером компанії ГМП Романом ХЕППОМ.

Підсумок заходу підведе Ю.ПАВЛЕНКО під час брифінгу, де більш детально розповість про хід підготовки НСК "Олімпійський" до Євро-2012.

Акредитація ЗМІ за тел.: 289-95-05, 289-51-91, 8(067)234-49-55.