Ілюстрація REUTERS

Німеччина відкрила Німецьку торговельну палату в Україні, яка представлятиме інтереси бізнесу й допомагатиме залучати інвестиції.

Читайте такожНімеччини очікує від України створення ринку землі для фінансування проектів та залучення інвестицій

Про це заявив державний секретар Федерального міністерства економіки та енергетики Німеччини Маттіас Махніг на бізнес-форумі в Києві.

Відео дня

«Через торговельну палату ми представляємо інтереси німецької економіки. Я закликаю вас використовувати торговельну палату, відкриту в Україні. Вона має необхідні знання, вона має контакти, вона має партнерів, з якими можна співпрацювати як в Україні, так і в решті світу. Ця мережа (торговельних палат - УНІАН) є дуже важливою для налагодження контактів і пошуку інвесторів, які працюватимуть тут протягом наступних років», - сказав він.

За словами заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлії Ковалів, присутньої на бізнес-форумі, відкриття палати створить базу для активного розвитку двосторонніх відносин.

«Сьогодні створення торговельно-промислової палати (Німеччини - УНІАН) дає можливість зробити великий поштовх для наших двосторонніх відносин. На сьогодні інвестиції в Україну дуже актуальні», - зазначила вона.

Як повідомляв УНІАН, Україна 23 жовтня минулого року провела інвестиційний форум в Берліні. На німецькому форумі було підписано відразу кілька документів, зокрема, про створення німецько-української промислово-торговельної палати.