Подільськ став епіцентром коронавірусу на Одещині / фото УНІАН

У місті Подільську Одеської області, до якого через поширення коронавірусу обмежено в'їзд, від COVID-19 померли ще двоє людей.

Про це повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

Читайте такожВ Києві підтвердилось 66 нових випадків зараження коронавірусом

Відео дня

«Пішла з життя 56-річна працівниця локомотивного депо і 73-річна пенсіонерка», - заявив Куций, висловивши співчуття їхнім рідним і близьким.

Таким чином, із семи осіб, які померли в регіоні від COVID-19, п'ятеро - в Подільську.

Загалом, станом на 10:00 понеділка, підтверджено 646 випадків захворювання на коронавірус в Одеській області. З них більше ніж половина (326 осіб) - у Подільську.

З нових 10 випадків, зареєстрованих за останню добу, 4 - в Одесі, 3 - у Балтському районі Одеської області, 2 - у Подільському і 1 - в Овідіопольському районах області.

Як повідомляв УНІАН, у квітні до міста Подільськ Одеської області, в якому проживають близько 40 тисяч осіб, обмежили в'їзд через спалах COVID-19. У ньому зафіксовано найбільше в регіоні вогнище хвороби. У цьому місті від коронавірусу раніше померли три людини - сімейний лікар і дві жінки. Загалом у регіоні було зафіксовано 5 смертей, з яких 2 людини - в Одесі.

Повідомлялося, що в локомотивному депо Подільська зафіксовано спалах захворювання.

Довідка УНІАН. Локомотивне депо «Подільськ» (ТЧ-2) - одне із 7 основних локомотивних депо Одеської залізниці. Розташоване на однойменній станції.

У депо працює понад 700 осіб.

У структуру філії «Одеська залізниця» входять потужності (колії та ін.) Одеської, Миколаївської, Херсонської, Кіровоградської, Черкаської, Дніпропетровської й Вінницької областей.

Читайте також: