Росія може закрити Крим для туристів / Ілюстрація REUTERS

Окупаційна адміністрація РФ у Криму може достроково завершити туристичний сезон на півострові, якщо захворюваність коронавірусом стане катастрофічною.

Як повідомляє "Интерфакс", відповідну заяву зробив так званий глава Криму Сергій Аксьонов. За його словами, зараз планів закрити півострів для туристів немає, попри погіршення ситуації з COVID. Але він вже отримує вимоги закрити Крим від туристів.

"Поки рішень таких немає і планів немає, але якщо ситуація перевалить за якусь катастрофічну позначку, то що робити, доведеться. Буде важко, звичайно, але тим не менш", - сказав Аксьонов.

Відео дня

Він звернувся до місцевого населення і до бізнесу із закликом дотримуватися соціальної дистанції і масочного режиму, щоб не допустити зростання захворюваності.

Читайте такожОкупанти забирають у фермерів в Криму права на землю – BBC

За даними російської адміністрації на півострові, три тижні тому на півострові реєстрували від 250 до 280 випадків зараження COVID-19 на добу, за останній тиждень - від 375 до 409. На ранок 21 липня оперштаб повідомив, що добовий приріст в Криму склав 404 нових випадки зараження.

Вас також можуть зацікавити новини