Усі монети лікарі вдало дістали за допомогою ендоскопу / фото - УНІАН

У Харкові за два дні ушпиталили трьох дітей, які проковтнули монети. У лікарні опинилися хлопчики шести й чотирьох років, а також дворічна дівчинка.

Про це повідомляє ТСН.

Так, у Харкові на лінію швидкої допомоги звернулися батьки шестирічного хлопчика. Вони розповіли, що їх син безперервно кашляв, це викликало у них занепокоєння. І не дарма, адже хлопчика ушпиталили. Під час обстеження у трахеї дитини виявили монету.

Згодом лікарі ушпиталили ще двох дітей - дворічну дівчинку та чотирирічного хлопчика. Вони також ковтали монети. Проте якщо у шестирічної дитини копійка знаходилася у трахеї, то у цих двох дітей ситуація була дещо гіршою. Копійки були вже у шлунках малюків.

На щастя, усі монети лікарі вдало дістали за допомогою ендоскопу, без хірургічного втручання. Нині діти перебувають під наглядом лікарів, лише за добу їх зможуть виписати додому.

Читайте такожКовтнув 64 таблетки: у Кременчуці рятують 4-річного хлопчикаРаніше УНІАН вже повідомляв, що у Львівській області 7-річна дівчинка проковтнула шматок дроту разом з тортом.

Вас також можуть зацікавити новини: