Фото: Полтавська ОДА

На Полтавщині цього року будуть збудовані нові корпуси Кременчуцького обласного онкологічного диспансеру та протитуберкульозного диспансеру у Супрунівці Полтавського району. 

Про це повідомляє Полтавська ОДА.

"Поява програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" поклала початок кінця епохи довгобудів на Полтавщині та відкрила шлях до реалізації нових масштабних проектів у регіоні. Мало хто вірив, що завершимо реставрацію обласної філармонії, добудуємо обласний кардіоцентр — найтехнологічнішу лікарню Полтавщини, за рік зведемо "Акварену" — новий спорткомплекс у Полтаві, добудуємо першу чергу об'їзної дороги навколо Полтави", — зазначив т.в.о. голови Полтавської ОДА Дмитро Лунін.

Відео дня

Включення об’єкту до програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", на думку Луніна, гарантує, що він буде завершений і його будівництво не розтягнеться на десятки років.

Загалом до програми президента на 2022 рік на Полтавщині увійшли 19 проєктів у сферах культури, медицини, освіти та спорту.

Нагадаємо, що в межах програми президента Володимира Зеленського в Україні, серед іншого, зробили 193 стадіони та 25 басейнів; побудували 200 нових шкіл та понад 150 дитячих садочків.