У Хабаровську пасажирку з Китаю госпіталізували з аеропорту / Сибір.Реалії

З аеропорту російського Хабаровська вночі була госпіталізована пасажирка з Китаю. Її відвезли до лікарні через підозру на коронавірус.

Про це повідомила начальник прес-служби аеропорту Анастасія Хаустова, передає "Сибір.Реалії".

Читайте такожНовий вірус в Китаї – що відомо про коронавірус 2019-nCoV

Відео дня

За даними прес-служби, пасажирка прилетіла до Росії з Харбіна. "Росспоживнагляд зараз зустрічає всі літаки в аеропорту, з нічного рейсу з Харбіна 21 січня госпіталізували одну жінку з високою температурою, відвезли до лікарні через підозру на смертельний коронавірус. Начебто діагноз не підтвердили, але це неточна інформація", - повідомили в аеропорту.

Нагадаємо, кількість загиблих від коронавірусу в Китаї, за останніми даними, зросла до 9 осіб, підтверджено 440 випадків зараження. У місті Ухань, де розташований осередок спалаху пневмонії, викликаної новим різновидом коронавірусу, влада КНР проводить масову дезінфекцію вулиць.

Про спалах пневмонії невідомого походження у місті Ухань влади Китаю повідомили у кінці грудня. Попередньо встановлено, що збудником захворювання став новий тип коронавірусу - 2019-nCoV. Влада Китаю офіційно підтвердила, що вірус передається від людини до людини.