Коронавірус в Україні і світі - ситуація 24 березня / Ілюстрація REUTERS

У світі вирує епідемія коронавірусу COVID-19, в Україні та інших країнах світу запроваджено жорсткий карантин. Станом на вечір 24 березня в усьому світі зафіксовано 396249 випадків зараження, 17252 випадку виявилися летальними. У той же час 103334 інфікованих одужали.

Читайте такожКоронавірус в спорті: головні новини за станом на 24 березня (онлайн)

Коронавірус в Україні

В Україні підтверджено 97 випадку зараження коронавірусом. Жертвами вірусу в Україні стали три людини, одна людина одужала. За добу захворіли 24 людини.

Відео дня

Коронавірус у світі Україні: що важливо знати 24 березня 2020

Олімпійські ігри-2020 офіційно перенесені через коронавірус

Олімпійські ігри-2020 в Токіо офіційно перенесено на більш пізній термін у зв'язку з пандемією коронавірусу. Олімпіада не відбудеться в 2020 році. Вона перенесена на невизначений термін, але важливою умовою є те, що Ігри повинні бути проведені не пізніше літа 2021 року.

У Чернівецькій області зафіксували ще 13 випадків зараження коронавірусом

У Чернівцях медики підтвердили коронавирусную інфекцію ще у 13 місцевих жителів. Найбільше інфікованих COVID-19 людей зафіксовано в селі Коленківці Хотинського району.

З України вивезли майже тисячу тонн медичних масок – журналісти назвали причину

Колишній прем'єр Олексій Гончарук проігнорував лист секретаря РНБО Олексія Данилова з проханням заборонити вивезення протиепідемічних товарів за кордон, і через це за межі країни вивезли майже тисячу тонн дефіцитних медичних масок в умовах пандемії коронавірусу в Україні. Відзначається, що експорт масок під час пандемії може створити загрозу національній безпеці. Відзначається, що САП вже порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості посадових осіб Кабміну Гончарука.

У Чернівцях з підозрою на коронавірус госпіталізували чотирьох дітей

У Чернівецькій обласній дитячій клінічній лікарні госпіталізували чотирьох дітей з підозрою на коронавирусную інфекцію. Всього на лікуванні в обласній дитячій лікарні знаходяться 14 осіб, з них 5 з діагнозом «коронавірус».

Читайте також: