У країні оголошено максимальний рівень епідеміологічної небезпеки \ фото REUTERS

Уряд Ірландії ввів шеститижневий карантин через ситуацію з коронавірусом. Він почне діяти з 21 жовтня. У країні оголошено максимальний рівень епідеміологічної небезпеки, число заражених коронавірусом перевищило 50 тис.

Читайте такожУельс ввів двотижневий карантин, а Ірландія готується до найжорсткіших обмеженьВ Ірландії закриють всі магазини, крім продуктових і аптек, не працюватимуть перукарні, салони краси, фітнес-клуби, передає kommersant з посиланням на телеканал RTE. Підприємства громадського харчування зможуть продавати їжу або доставляти її додому. Громадянам дозволено пересуватися в радіусі 5 км від домівки. При цьому дитячі садки, школи та будівельні об'єкти продовжать працювати. Уряд попросив ірландців обмежити контакти сімейним колом, до нього можна додати людей, які доглядають за хворими, літніми людьми і дітьми.

Перевести країну на найвищий рівень обмежень раніше рекомендував відділ Міністерства охорони здоров'я країни з експертного консультування в умовах НС санітарно-епідеміологічного характеру. Зараз в Ірландії діє третій рівень обмежень.

Відео дня

Новини по темі