Поліція розшукує підозрюваного у побитті / фото facebook.com/zborik14

В Одесі поліція розшукує зловмисника, який жорстоко побив місцевого жителя в новорічну ніч.

Як повідомив УНІАН представник Головного управління Національної поліції в Одеській області, інцидент стався в ніч на 1 січня на вулиці Сахарова, 36 (Суворовський район).

Відзначається, що підозрюваний побив чоловіка, 1980 року народження, біля під'їзду багатоповерхового житлового будинку.

Відео дня

Читайте такожВ окупованому Криму побили кримськотатарського активіста

За словами очевидців, конфлікт почався з того, що дружина потерпілого і її знайома, перебуваючи біля під'їзду будинку, зробили зауваження чоловікові, який на автомобілі заїхав на тротуар, перегородивши вхід у під'їзд. Зокрема, водій почав погрожувати жінкам фізичною розправою та ображати їх, застосовуючи ненормативну лексику.

«На крики з будинку вийшов потерпілий. Підозрюваний накинувся на нього - бив кулаками в обличчя. Коли чоловік впав, продовжував завдавати йому численні удари ногами по обличчю і голові», - розповіли в главку.

В результаті потерпілий дістав тяжкі тілесні ушкодження і його доставлено до Одеської обласної клінічної лікарні. Медики діагностували черепно-мозкову травму, переломом кісток основи черепа, крововилив у мозок.

Підозрюваний у побитті зник.

За даними інформованого джерела в Головному управлінні Нацполіції, підозрюваний, який володіє професійними навичками кікбоксингу (за іншими даними, тайського боксу), зараз перебуває під слідством в іншій справі. Зокрема, у квітні 2018 року у Врадіївці Миколаївської області він разом з друзями на вулиці жорстоко побив молодого чоловіка і його літніх батьків.

«Тоді в конфлікт втрутилися місцевий підприємець і учасник АТО, які примусили компанію відійти від своїх жертв. Але бійка потім продовжилася на території кафе «Вікторія», яке належить підприємцю», - розповіли в поліції. Відзначається, що серйозніших наслідків у Врадіївці тоді вдалося уникнути, оскільки підприємець встиг дістати зареєстрований пістолет, яким погрожував нападникам. За даними представника поліції, коли на місце події приїхали правоохоронці, підозрюваний «продовжував кидатися і на них». За фактом хуліганства було розпочато кримінальне провадження.

Як зазначив представник одеського главку, цей громадянин - уродженець Врадіївки, зараз проживає в Одесі, і є братом колишнього прокурора Заводського відділу Миколаївської місцевої прокуратури.

У відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області УНІАН підтвердили факт побиття в новорічну ніч. Зазначається, що за фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження.