З'явилося відео, на якому Белько стріляє по поліцейському дрону / УНІАН

У мережі з'явилося оперативне відео, на якому видно як Олексій Белько, який погрожував підірвати міст Метро у Києві, збиває дрон поліцейських.

Читайте також"Підривник" мосту вибачився, хотів просто "звернути на себе увагу" – міністерка

Його у себе в Facebook опублікував директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

Відео дня

На відео видно кадри, як з самого дрона, так і з камери відеоспостереження, яка встановлена на лівому березі Дніпра біля мосту.

"Стрілянина підозрюваного О.Белька, який три роки з 2014 по 2017 прослужив в АТО снайпером у 8 полку спеціального призначення ССО, по двом поліцейським спостережним дронам з турецької гладкоствольної рушниці Hatsan Escort. Один з беспілотників (вартість декілька десятків тисяч гривень) падає у Дніпро одразу після пострілу - це зафіксувала стаціонарна камера спостереження на виїзді з мосту на лівому березі", - зазначив Шевченко.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні Бельку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, 18 вересня близько 17.00 стало відомо, що в Києві на мосту Метро через Дніпро невідомий погрожує зброєю і висловлює намір підірвати міст. Рух транспорту по мосту було закрито. Силовики провели спецоперацію із залученням БТР, поліцейських катерів і дронів. Бельку оголосили підозру за статтями "неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян" та "хуліганство".