Харків. 22 жовтня. УНІАН. Лідер партії "Батьківщина" Юлія ТИМОШЕНКО закликає громадян виявити активність на місцевих виборах, аби не дозволити сформувати більшість владі, яка вже запланувала після завершення виборчого процесу підвищити на 50-70% тарифи на тепло.

Про це Ю.ТИМОШЕНКО сказала в четвер на прес-конференції в Харкові, повідомляється на її сайті.

"Сьогодні всі теплокомуненерго отримали нову ціну на газ для генерації тепла. І команда дуже проста: як тільки завершаться вибори, виписуйте людям нові платіжки на тепло. Вони від 50 до 70% більше, ніж були в 2009 році", - стверджує Ю.ТИМОШЕНКО.

Відео дня

Лідер "Батьківщини" також закликала місцеві громади своєю участю у виборах не дозволити провладним силам сформувати в органах самоврядування більшість, аналогічну тій, яка створена у Верховній Раді.

"Усе саме "цікаве" почнеться після виборів, тому що зараз вони ще стримують свої апетити і свої бачення, як розвивати і як будувати нову країну", - повідомила вона.

"Якщо, наприклад, Партія регіонів та її партії-сателіти не приведуть в місцеву раду більшість, то наша команда ніколи в житті не дасть їм підвищити тарифи так, як вони хочуть. Тому що потрібно мінімізувати собівартість вироблення тепла, заощаджувати енергію, треба споживати газ українського видобутку", - запевнила Ю.ТИМОШЕНКО.