Харків. 22 жовтня. УНІАН. Лідер ВО "Батьківщина" Юлія ТИМОШЕНКО закликає на місцевих виборах поставити Партії регіонів оцінку "незадовільно".

Як повідомляє кореспондент УНІАН, про це вона сьогодні заявила на прес-конференції в Харкові.

"Борються зараз у Харкові два кандидати, у яких, як мені сказали, майже однаковий рейтинг підтримки людей. Один кандидат в мери… я забула, де "кличка", де прізвище… Можете прізвище сказати? Гєпа? Це прізвище?.. Кернес прізвище? Вибачте, я не сильно в матеріалі, де кличка, а де прізвище… Чесно кажучи, дивно, що у нас всі політики, які при владі, мають клички… в нормальних країнах клички мають не люди, а наші молодші друзі", - заявила Ю.ТИМОШЕНКО.

Відео дня

"Мені приємно, що Арсен Аваков не має клички", - додала екс-прем`єр.

"І якщо подивитись, хто і чим у 90-ті роки займався, то кандидат від Партії регіонів займався дуже професійно наперстками. Реально займався, і є задокументовані речі. А Арсен Аваков був системним інженером, отримав гарну освіту і працював, використовуючи інтелект, а не наперстки", - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.

"У мене запитання: навіщо ми собі створюємо унікальні проблеми, обираючи людину, в якої ні освіти, ні бачення… нічого, крім клички. Ми мали таку ситуацію в Києві. Ви знаєте, Черновецький має також кличку. Так само він фарбував під`їзди, розносив гречку. Тільки зараз ми його знайти не можемо, людина пропала без вісти… Заїхала так далеко, звільняючи дорогу новій владі, що зник з історії України. Я не хочу, щоб так було в Харкові", - зазначила Ю.ТИМОШЕНКО.

"І якщо у вас десь там в куточках серця залишилась довіра до Партії регіонів, то я прошу вас поставити їм зараз "незадовільно". Для того щоб вони замислилися, що ви чогось варті в цьому житті", - додала лідер БЮТ.