Харків. 10 липня. УНІАН. Народний депутат України від Блоку Юлії ТИМОШЕНКО, голова Харківської обласної організації ВО «Батьківщина» Олександр ФЕЛЬДМАН через суд добиватиметься відміни рішень XIV сесії Харківської міськради 5-го скликання, яка відбулася 4 липня 2007 року.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив журналістам О.ФЕЛЬДМАН, коментуючи хід і рішення сесії міськради, одним з головних питань на якій було затвердження Статуту територіальної громади Харкова.

О.ФЕЛЬДМАН вважає, що для відміни рішень сесії є всі підстави, оскільки частина питань, які були винесені на поряд денний сесії, навіть не розглядалася у комісіях міськради.

Відео дня

«Ми будемо подавати до суду з метою відміни всіх рішень сесії Харківської міськради, яка пройшла 4 липня», - заявив О.ФЕЛЬДМАН.

За його словами. «не треба бути юристом, аби розуміти, що коли на комісії розглядається 8 питань, а на сесію виноситься 80, то тут щось не так».

О.ФЕЛЬДМАН повідомив, що сьогодні юристи провадять правову експертизу процедури прийняття рішень, ухвалених на сесії, і на підставі цих висновків буде вирішено, оскаржувати всі чи деякі окремі рішення сесії.