Харків. 18 жовтня. УНІАН. Харківська область отримала дотацію розміром понад 53 млн. грн. на оплату праці працівників бюджетних установ.

Як повідомляє сайт Харківської облдержадміністрації, розпорядженням Кабінету міністрів України від 8 жовтня 2012 р. № 753-р «Про перерозподіл деяких видатків, передбачених Міністерству фінансів на 2012 рік» Харківській області виділено додаткову дотацію з державного бюджету на оплату праці працівників бюджетних установ в сумі 53210,4 тис. грн. та доручено обласній державній адміністрації у тижневий термін здійснити розподіл коштів додаткової дотації між місцевими бюджетами області.

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації Михайла Добкіна від 12 жовтня 2012 року № 586 «Про розподіл коштів додаткової дотації» затверджено розподіл обсягів дотації для бюджетів районів та міст обласного значення, який обраховано пропорційно до фонду оплати праці працівників бюджетних установ на жовтень-грудень цього року та з урахуванням наявних фінансових можливостей місцевих бюджетів.

Відео дня

Головам райдержадміністрацій доручено провести у тижневий термін подальший розподіл коштів вказаної дотації та вжити заходів щодо недопущення виникнення простроченої кредиторської заборгованості з оплати праці працівників бюджетних установ, що фінансуються з місцевих бюджетів, а також рекомендовано міським головам міст обласного значення вжити аналогічні заходи, йдеться у повідомленні.