Дмитро Давтян заявив, що не писав заяву про звільнення / Фото прес-служби КМДА

Заступник голови КМДА Дмитро Давтян заявляє, що не писав заяву про звільнення з посади.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Пан Кличко на прес-конференції заявив, що я написав заяву про звільнення з посади заступника голови КМДА. З етичних міркувань критикувати не буду. Скажу лише, що заяву не писав, писати не збираюся...", - зазначив Давтян.

Відео дня

Давтян додав, що про нібито написану ним заяву дізнався з новин.

"Мій вибір - продовжувати працювати на благо киян", - наголосив він.

В коментарі УНІАН Давтян уточнив, що не знає, чим спричинені такі дії голови КМДА. Він також зазначив, що причини такої заяви голови не змогли пояснити йому і представники Кличка. 

"Ні, я не писав заяву... Я поки все ще залишаюся на посаді заступника голови КМДА... Якщо мене хочуть звільнити проти моєї волі, то на це потрібен дозвіл Кабміну. Перевірка та відсторонення – за рішенням Кабміну", - наголосив він. 

За словами Давтяна, наразі згідно з тимчасовим розподілом обов’язків, деякі департаменти, якими він опікувався, перепідпорядкували іншим заступникам голови КМДА. "Здається, деякі департаменти в мене вже забрали", - сказав Давтян, проте не уточнив, які саме йдеться. 

Він також додав, що після відповідної заяви голови КМДА він з Кличком ще не спілкувався.

Читайте такожРозбійники, які розкрадали гроші киян, мають сісти за ґрати – ТкаченкоЯк повідомляв УНІАН, 23 вересня на брифінгу Київський міський голова - голова КМДА Віталій Кличко заявив, заступники голови КМДА Давтян та Олександр Спасибко написали заяви про звільнення.

Також Кличко представив свого нового радника - підприємця та засновника Comedy Club UA Максима Бахматова, висловивши сподівання, що уряд узгодить кандидатуру Бахматова на посаду заступника голови КМДА.

«Я поспілкувався з паном Давтяном. Я попросив написати заяви і одного, й іншого (Давтяна і Спасибка - УНІАН). Їхні обов’язки розподілені між іншими заступниками. Частина тепер це, зокрема частина відповідальності, яку покладено на Максима Бахматова. І зараз ми подаємо документи до Кабміну. На даний момент що я можу зробити - це призначити Бахматова радником, а потім вже будуть наступні кроки. Якщо ви знаєте, на жаль, я як Київський міський голова, як голова КМДА не можу призначити чи звільнити заступників своїх без погодження з Кабінетом міністрів…», - сказав Кличко.