Повідомлення про конфлікт на території ринку надійшло ще вранці / фото Нацполіція

На ринку «Столичний» почалися сутички між поліцейськими та рейдерами. Учасники конфлікту застосували сльозогінний газ стосовно поліцейських.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у Відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Київській області, наразі на місці виникнення конфлікту на ринку «Столичний» працюють працівники поліції.

"Наразі там працюють поліцейські, близько 240 осіб. Відкрито кримінальне провадження за статтею 345 Кримінального кодексу України - погроза працівникові поліції, завдання шкоди працівникові поліції", - сказали у поліції.

Читайте такожЗдетонувало в руках: у київській багатоповерхівці пролунав вибух (відео)Водночас, ще надається правова кваліфікація та оцінка дій учасників конфлікту.

У поліції зазначили, що наразі потерпілих немає, але є інформація, що учасниками конфлікту відносно поліцейських застосовувався сльозогінний газ.

Також у поліції прокоментували інформацію у ЗМІ, що нібито учасники конфлікту приїхали БТРи на місце конфілкту.

"Там не БТР, там перероблена машина на базі вантажівки перероблена під БТР, тобто це не БТР", - сказали у поліції.

При цьому, в поліції сказали, що наразі ніякого штурму на місці немає. Кількість учасників конфлікту наразі встановлюється. 

Киев Сейчас публікує відео, на якому невідомі виганяють журналіста з місця подій. Коли за нього заступається інший працівник ЗМІ, один з чоловіків починає його штовхати. 

Захоплення ринку "Столичний" у Києві 

3 червня в поліцію повідомили, що на території ринку "Столичний" застосовують димові пакети та петарди.

На місце події прибули наряд реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, вибухотехніки та спецпризначенці.

Спочатку їм вдалося зупинити протистояння між сторонами інциденту.