Львів. 12 липня. УНІАН. За дорученням голови Львівської ОДА Михайла Цимбалюка триває перевірка стану пожежної безпеки на об’єктах підвідомчих установ соціальної сфери. Про це УНІАН повідомили у відділі зв’язків із громадськістю Львівської ОДА.

З 11 липня головне  управління праці та соціального захисту населення спільно з головним управлінням з питань надзвичайних ситуацій Львівської облдержадміністрації проводять перевірку стану пожежної безпеки 22 об’єктів  установ соціальної сфери на наявність інвентаря протипожежної безпеки. Також додатково в закладах здійснюватимуться нічні чергування та обходи керівництва установ.

На сьогоднішній день у Львівській області перевірено 4 таких об’єкти: Самбірське спеціалізоване професійно-технічне училище, Рудківський  будинок «Милосердя» , Грушківський психоневрологічний будинок-інтернат(Золочівський район) та стаціонарне відділення Золочівського районного територіального центру в селі Новоселище.

Відео дня

Перевірка триватиме  до 21 липня.

Нагадаємо, що Президент України Віктор Янукович доручив посилити контроль за безумовним додержанням правил пожежної безпеки на об'єктах соціального обслуговування населення, у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, закладах охорони здоров'я, навчальних закладах, а також у місцях проведення масових заходів.