Львів. 2 листопада. УНІАН. Заступник голови обласної державної адміністрації Володимир  Губицький  2 листопада провів робочу нараду з облаштування зон сервісного обслуговування біля міжнародних автомобільних пунктів пропуску через українсько – польський державний кордон та розбудови і модернізації інфраструктури самих пунктів пропуску.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

«Після введення в експлуатацію стадіону «Арена Львів» та  завершення реконструкції Міжнародного аеропорту «Львів» ці завдання стають пріоритетними на шляху підготовки нашої області до чемпіонату» – відмітив Володимир Губицький.

Відео дня

У 2010 році кількість громадян, які перетнули пункти пропуску в межах Львівської області, зросла на 9,5%, за січень - липень 2011 року цей показник зріс на 19%.

За результатами наради Володимир Губицький дав відповідні доручення. В їх числі – виконання у 2011 році максимальних  обсягів робіт з реконструкції МАПП «Шегині», прийняття узгоджених рішень щодо облаштування у 2012 році ділянки для легкового автотранспорту та автобусів в МАПП «Краківець».