12 травня в Україні стане дещо прохолодніше / фото JackieLou DL / Pixabay

Сьогодні, 11 травня, в Україні подекуди дощитиме, а вже у неділю переважатиме суха погода, але температура дещо знизиться. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила відомий синоптик Наталка Діденко.

Так, за її даними, у неділю опадів в Україні  не передбачається, тільки на Сумщині пройде невеликий дощ.

"А ось температура повітря дещо знизиться, вночі +3...+8 градусів, на крайній півночі та північному сході є ймовірність заморозків", - попередила синоптик.

Відео дня

Протягом дня, за її даними, температура підвищиться лише до +10...+16 градусів, на півдні та на Закарпатті очікується +17...+20 градусів. 

У Києві на вихідних істотних опадів не передбачається, тільки часом збільшуватиметься хмарність. В неділю у солиці похолоднішає до +11...+13 градусів.

Погода на вихідні - прогноз

За даними Погода УНІАН, у суботу в більшості областей температура підвищиться до +17°...+22° іта місцями пройдуть невеликі короткочасні дощі, а в неділю знову похолоднішає до +11°...+17°. 

Зокрема, опади сьогодні очікуються місцями на заході, півночі та у центральній частині країни. Також дощі ймовірні на Харківщині. 12 травня в Україні вже переважатиме суха погода, однак хмарність стане більшою.

Вас також можуть зацікавити новини: