В Україну йдуть дощі та мокрий сніг / фото УНІАН

Завтра, 16-го листопада, на півночі та північному сході України є ймовірність мокрого снігу. На решті території нашої країни ймовірний дощ.

Таким прогнозом у своєму Facebook поділилася синоптик Наталка Діденко. "Опади пройдуть 16-го листопада у західних областях України, у північних, в другій половині у центральній частині, на Харківщині та Одещині", - написала вона.

За її прогнозом, на Луганщині, Донеччині, у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях та в Криму в середу без істотних опадів.

Відео дня

У столиці, як заявила Діденко, у середу очікується ввечері мокрий сніг:

"У Києві 16-го листопада очікується холодна волога погода з температурою повітря близько +5 градусів. Пройде дощ, ввечері можливий мокрий сніг". 

Синоптик додала, що надалі температура повітря знижуватиметься, і до кінця тижня побільшає "мінусів".

Україну накриє похолодання зі снігом - коли це станеться

Раніше народний синоптик Стас Щедрін повідомляв, що незабаром може випасти сніг. Він говорив про другу декаду листопада. За його словами, з 14 числа очікується значне похолодання до -2...-5 вдень та до -6...-11 ночами.

А Діденко раніше прогнозувала, що 16-17 листопада температура знизиться до "мінусів", йтиме мокрий сніг. За її словами, навіть вдень температура буде мінусовою.

Вас також можуть зацікавити новини: