В Україні очікується невелике похолодання / фото pixabay

Сьогодні, 19 січня, в Україні ще буде "плюс", хоча місцями температура знизиться до невеликого морозу. А надалі стане ще холодніше. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

За її даними, сьогодні найтепліше буде на півдні, +7...+12 градусів. Тепла погода також очікується у східних областях та у центральній частині, де стовпчики термометрів вдень покажуть +2...+7 градусів. У північних областях буде від 2 морозу до 2 тепла, а у західних - близько нуля.

"Відповідно до температури повітря опади: дощитиме на півдні та сході, мокрий сніг на заході та півночі, центр поділиться - мокрий сніг на Вінниччині, Полтавщині, у Кропивницькому з районами, дощ - на Полтавщині та в Дніпрі з районами", - каже Наталка Діденко.

Відео дня

Сьогодні вдень, за її даними, через посилення антициклону Corvin істотні опади малоймовірні на Волині, Рівненщині, Житомирщині, Київщині.

Вітер сильний втримається лише в східних областях, на решті території - помірний.

Сьогодні, за її словами, в Карпатах та на Закарпатті можливі сильні опади, також є загроза сходження лавин.

У Києві вранці та ввечері дощ чи мокрий сніг, вдень - переважно хмарно. Температура повітря від 1 морозу до 1 тепла. Вітер північно-західний, рвучкий, але не штормовий.

"Надалі - невелике похолодання. Дивіться під ноги уважно, бо стане слизькіше", - попередила Наталка Діденко.

Лавини в Карпатах - оголошено попередження

Синоптики попереджають про загрозу паводків та сніголавинну небезпеку. За їз даними, сьогодні в Карпатах та на Закарпатті очікується дощ та мокрий сніг.

Вас також можуть зацікавити новини: