У Києві на цьому тижні буде кілька дощових днів / фото УНІАН

У Києві сьогодні останній теплий день перед похолоданням. З середи, 8 листопада, у столиці очікується зниження температури. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Загалом, за даними синоптиків, протягом поточного тижня по Київщині чергуватиметься сонячна то дощова погода.

"Парасольки готуємо на середу та суботу, саме в ці дні через нашу територію будуть переміщуватися циклони", - кажуть в Укргідрометцентрі. Також невеликий дощ очікується вночі 9 листопада.

Відео дня

"Також дещо знизяться температурні показники, тож вдягайтесь тепліше", - радять синоптики. За їх даними, вже з середи стовпчики термометрів показуватимуть не вище +10°...+11°, а вночі температура опускатиметься до +3°...+5°.

Погода на Київщині сьогодні

7 листопада у Київській обалсті очікується мінлива хмарність. Без опадів. Вітер буде південно-західний, а його швидкість становитиме 7-12 м/с.

Температура по області вдень підійматиметься до 11-16°, а у самому Києві прогнозується близько 13-15°.

Похолодання в Україні

За даними Українського гідрометцентру,  з середи зниження температури очікується не тільки на Київщині, але й по Україні. Повідомляється, що 8 та 9 листопада Україну перетинатиме циклон. Він принесе нам дощі та похолодання. Зокрема, вже вночі 9 листопада температура знизиться до 1-6° тепла, а вдень у більшості областей буде лише 6-13°. 

Вас також можуть зацікавити новини: