1 лютого частину України охоплть опади / фото Борис Корпусенко, УНІАН

1 лютого в Україні очікується зміна погоди. Про це на своїй сторінці у Facebook розказала синоптик Наталка Діденко.

"У четвер із північного заходу Європи до нас прийдуть атмосферні фронти далекого скандинавського циклону Margrit, які принесуть на захід дощі, на північ - дощ з переходом у мокрий сніг, у центр - дощ з переходом у мокрий сніг у Вінницькій області", - розказала вона.

За даними синоптика, у східних областях, більшості центральних та в південній частині істотні опади 1 лютого малоймовірні.

Відео дня

"Вітер буде західних напрямків, поривчастий, на заході та півночі можливо сильний, до 15-18 метрів за секунду!" - попередила фахівець.

Температура повітря, за її словами, поки що суттєво не міняється. Найближчої ночі буде від 3 градусів морозу до 2 тепла, а впродовж дня +1...+7 градусів.

У Києві 1 лютого значну частину доби опадів також не передбачається, але збільшиться хмарність, а ввечері пройде невеликий мокрий сніг та дощ. Найближчої ночі у столиці буде близько нуля, вдень у четвер +3...+5 градусів.

"Надалі в Україні переважатиме волога, проте нехолодна погода з невеликими коливаннями температури повітря, буде вітряно", - резюмувала синоптик.

Нагадаємо, раніше синоптик попередила, що зміна погоди може впливати на самопочуття, тому треба врахувати це та стежити за уточненими прогнозами.

Вас також можуть зацікавити новини: