Погода на вихідні / фото УНІАН

У найближчі вихідні, 15 і 16 жовтня, в деяких областях України очікується потепління. Підвищення температури очікується на заході країни. При цьому в інших регіонах України збережеться прохолодна осіння погода. Місцями на сході та північному сході температура вдень не підніметься вище +10°...+11°. Опади не очікуються.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде практично безхмарно, температура повітря вночі +5°, вдень +12°. У неділю вночі очікується +3°, а вдень - до +12°, невелика хмарність.

Відео дня

У Львові в суботу вночі +5°, вдень +17°, невелика хмарність. У неділю вночі +7°, вдень +18°, невелика хмарність.

У Луцьку в суботу вночі +6°, вдень +16°, ясно і безхмарно. У неділю - хмарно з проясненнями, вночі +6°, вдень +17°.

У Вінниці в суботу буде практично безхмарно. Температура повітря +3°...+13°. У неділю температура буде +2°...+13°, ясно і безхмарно.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +7°, вдень +12°. У неділю-ясно і безхмарно, +6°...+14°.

У Харкові в суботу температура вночі складе +4°, вдень +10°, ясно і безхмарно. У неділю стовпчики термометрів покажуть +1°...+11°, ясно і безхмарно.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі +5°, вдень +11°. У неділю температура становитиме +5°...+13°, ясно і безхмарно.

У Сімферополі в суботу-невелика хмарність, +5°...+13°. У неділю - невелика хмарність, +7°...+14°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує ясна і безхмарна погода, температура вночі +3°, вдень +14°. У неділю вночі очікується +5°, вдень +16°, хмарно з проясненнями.

У Краматорську в суботу буде ясно і безхмарно. Температура вночі +1, вдень +11°. У неділю буде ясно і безхмарно, вночі +1°, вдень +12°.

У Сєвєродонецьку завтра буде ясно і безхмарно, температура вночі +1°, вдень +11°. У неділю - ясно і безхмарно, температура складе +1°, вдень +13°.

Погода в Україні 15 Жовтня / фото УНІАН
Погода в Україні 16 жовтня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде хмарно з проясненнями, температура вночі +3°, вдень до +11°. У неділю вночі температура складе +3°, вдень стовпчики термометрів покажуть +14°, хмарно з проясненнями.

У Моршині на Львівщині в суботу буде ясно і безхмарно, вночі +4°, вдень +18°. У неділю - хмарно з проясненнями. Температура становитиме +7°...+18°.

У Трускавці в суботу буде практично безхмарно, температура до +17°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +8°...+17°.

У Сваляві завтра очікується ппасмурна погода, до +15°. У неділю - хмарно з проясненнями, +8°...+15°.

У Затоці в суботу-похмуро, суцільна хмарність, вночі +8°, вдень +13°. У неділю - ясно і безхмарно, температура +7°...+15°.

У Бердянську в суботу буде ясно і безхмарно, температура до +14°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +5°...+17°.

Вас також можуть зацікавити новини: