На Закарпатті почалися підтоплення / фото Нацполіція

На Закарпатті через погіршення погодних умов підтоплено автошляхи та домогосподарства.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області, підтоплення сталися у Тячівському та Берегівському районах, де через підвищення рівня води водойми вийшли з берегів.

Зазначається, що у селі Лази Тячівського району сталося підтоплення автодороги сполученням "Лази - Тячів", а також підтоплено близько 40 домогосподарств.

Відео дня

Крім того, вночі групи реагування патрульної поліції Виноградова виявили підтоплення автошляху "Великі Ком’яти - Шаланки", де з берегів вийшла річка Боржава.

На Закарпатті почалися підтоплення / фото Нацполіція

У поліції зазначають, що для контролю ситуації на автодорогах посилено патрулювання поліцейських та обмежено рух автотранспорту.

Правоохоронці закликають тимчасово утриматися від поїздок вищевказаними ділянками доріг.

Читайте такожВ Україну повертаються 10-градусні морози: синоптик назвав точну дату

За даними ДСНС України у Закарпатській області, вночі зійшли два селеві потоки на дорогу регіонального значення Р21 в с. Нижній Бистрий Хустського району та автошлях національного значення Н09 у Рахові.

"В обох випадках над розчисткою дорожнього полотна від земляних мас та каміння працювала техніка фірми, що обслуговує ці відрізки автошляхів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі рух транспорту відновлено.

На Закарпатті зійшли селеві потоки / фото ДСНС України у Закарпатській області
фото ДСНС України у Закарпатській області

Нагадаємо, на сьогодні в Карпатах оголосили штормове попередження. Вдень у горах очікується значний дощ та пориви вітру 25-28 м/с. Через це оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Вас також можуть зацікавити новини: